Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Novinky, které nesmí chybět ve vaší domácnosti

Aktuality a oznámení

Lucie

Hledáte nějaké příslušenství do vaší domácnosti? Podívejte se u nás, máme pro každého něco. Připravili jsme pro vás novinky, které se hodí do vaší domácnosti, pro krásu, pro vaše hobby i do kanceláře. Vyberte si u nás.

Jak již víte, na e-shopu rent.cz najdete osvětlení všeho druhu, do všech místností i exteriéru a také pro každý účel. Zároveň doplňujeme i potřebné příslušenství, které se vám může hodit.


Kosmetická pomůcka ‒ fén na vlasy

Pro tentokrát jsme rozšířili nabídku doplňků do koupelny. V sortimentu najdete nově fény na vlasy značky Sencor. Kosmetické pomůcky pro celou rodinu v různě barevných provedení a vysokém vysoušecím výkonu. Modely fénů na vlasy, mají zúženou tryskovou hubici pro lepší tvarování účesů, dlouhé napájecí kabely, více rychlostí a teplot pro vysoušení a některý typy i funkci Ionic.


Funkce Ionic: zaručuje hedvábnější a lesklejší vlasy bez kroucení, umožňuje rychlejší vysoušení, omezuje působení statické elektřiny (snadné vyčesávání vlasů), zabraňuje poškození vlasů.


Vyberte si ultra lehký fén se skvělou funkční výbavou za rozumnou cenu.


Pomocník do kanceláře i do školy kalkulátor Casio

V naší nabídce najdete také širokou nabídku kapesních a školních kalkulaček CasioKalkulačky pro všechny druhy počtů od základních po složitější funkce do škol, v různých barvách a bateriové napájení na konkrétní typy baterií, které pro výměnu máme také k dispozici.

Školní kalkulačky Casio zvládnou středoškolskou matematiku, dokáží spočítat goniometrické funkce, hyperbolické funkce, exponenciální a logaritmické funkce, matematické funkce, aritmetiku zlomků, převody úhlů a další. Výsledek promítnou na velkém LCD displeji.



Doplněk pro pěstování rostlin v interiéru

Pěstujete pokojové rostliny nebo bylinky? Nebo už přemýšlíte, co za zeleninu si předpěstujete doma? Pak by se mohly určitě hodit interiérové LED lampy Garden od LEDVANCE. Interiérové lampy pro pěstování pokojových rostlin mají vhodné světelné podmínky s ideální chromatičností denního světla kolem 3600 K. Kombinace celospektrového a červeného světla jsou ideální pro fotosyntézu rostlin.



Firma LEDVANCE zároveň přináší i pěstební sestavy, které nabízejí s kultivačním boxem a detektorem vodní hladiny. Celý systém napodobuje denní a noční cyklus pomocí automatického časovače, který je součástí KITU. Světlo je tak dokonale stmívatelné a dokáže dle denní doby nastavit správnou barvu svícení. Nastavitelná výška lamp je samozřejmostí.



Ideální pomocník pro vaše hobby při pěstování pokojových a tropických rostlin, stejně tak pro předpěstování sazenic pro jarní i letní zahradu.


A co třeba kvalitní křeslo k počítači?

Sedí se vám pohodlně u počítače nebo v kanceláři? Máte kvalitní židli, ze které vás nebolí záda? Pokud ne, je na čase pořídit si nové kancelářské sezení. I tento sortiment u nás najdete. Pohodlné kancelářské židle a herní polohovatelná křesla pro dokonalé sezení, při kterém se nebortí záda, ani netrpí bederní páteř. Kombinace materiálů přináší komfort nejen pro sezení, ale i práci, kterou právě děláte. Pohodlí zajišťují vypolstrované polštáře potažené kůží v sedací části a odlehčené textilem v zádové části. V zádové části je zajištěna maximální prodyšnost a také pružnost, která kopíruje pohyby těla a zbytečně neomezuje. Samozřejmostí je integrovaný mechanismus pro nastavení výšky, posedu, šířky sezení a také sklonu opěradla.



Oceníte ergonomické područky s plastovým povrhem, jejichž výhodou je udržení tělové teploty. Vaše předloktí si také zaslouží protažení a uvolnění na područkách, třeba při čtení tohoto článku z monitoru. A co víc? Nabízíme herní křesla pro fajnšmekry, u kterých je možné nastavit světelné podsvícení. Nemusíte tak svítit v celém pokoji, ale zážitek ze hry si užít v přítmí pokoje, kde vám podsvícení zajistí bezpečné opuštění sezení, aniž byste klopýtali.

Vybavte se parádním křeslem pro lepší zážitek ze hry!


Kategorie DOMÁCNOST je řešením

Nevybrali jste si, nevadí. V kategorii domácnost objevíte daleko více vychytávek a potřebností. Myslíme totiž na všechny.
Řešíte vybavení domácnosti? Tak s tímto vám dokážeme také pomoci, protože nabízíme interiérové doplňky, které rozzáří každý pokoj. Nebo hledáte malé spotřebiče, hodiny, budíky, audio techniku, čističky vzduchu, germicidní lampy, osobní váhy? Můžete si vybrat různé vychytávky do domácnosti, domovní telefony, videotelefony, bezpečnostní kamery, stojací ventilátory a spoustu věcí k počítači. Vyberte si doplňky do domácnosti na našem e-shopu.

Udělejte si dneska radost třeba něčím drobným, anebo něčím, po čem už delší dobu toužíte. 

U nás si vybere každý.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i