Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

kompletni-sady/?par=teplota-chromaticnosti|nan,teplota-chromaticnosti|nan

Osvětlení interiéru

Vojtěch

V roce 2004 se potkávají tři studenští přátelé Gimmy Chu, Christian Yan a Tom Rodinger na univerzitě v Torontu, kde se seznamují se zelenou technologií. Nadchla je natolik, že o několik let později dávají prostor vzniku společnosti Nanoleaf.

Nanoleaf píše dějiny

Tom se z Kanady stěhuje do čínského Shenzhenu, kde žije v továrně Christianovy rodiny a začíná pracovat na ultra energeticky účinné žárovce. Gimmy se k nim rychle připojí a všichni tři v roce 2012 vytvoří Nanoleaf One: energeticky nejúčinnější žárovku na světě.

Výkonná žárovka Nanoleaf patří mezi špičku na trhu. Výrobce této žárovce předurčuje životnost 30 000 hodin, což je při provozu 3 hodin denně až 27 let.

                           zakladatelé a majitelé značky Nanoleaf                               

Následující posun a rozšiřování výroby daly vzniku vůbec prvního modulární inteligentní světlo ve tvaru trojúhelníku, které je postavené na myšlence „stavebnice LEGO“. Průlomové SMART osvětlení Nanoleaf podněcuje kreativitu, radost a nový rozměr, který definující osvětlení.

Světelné panely se rozšiřují v Severní Americe, zpočátku se dostávají do obchodů Apple. Postupně se prodej Nanoleaf produktů rozšiřuje v Evropě a Austrálii, až je prodávají obchody ve více jak 40 zemích po celém světě.


Nanoleaf

To jsou žárovky, světelné pásky a modulární světelné panely z rukou mladých inovátorů a designérů. Vše ovládané prostřednictvím aplikace v telefonu. Výhodou je hravé skládání panelů, které odpovídá vlastnímu osobnímu stylu. 

Svítidlo pracuje se 16 miliony barev, od ostrého funkčního osvětlení po klidné relaxační s dynamickými barevnými scénami. Rytmický modul reaguje na všechny vaše oblíbené skladby v reálném čase. Snímá zvuk a transformuje jej do barev a světla pro ohromující audiovizuální show.


 A stejně tak dokáže pozvednout zážitek z oblíbené hry nebo sledování televize. Pomocí snímače aktivity na monitoru nebo televizi odráží děj obrazovky do světelné barevné hry. S Nanoleaf se nudit nebudete.

 

Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i