Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

LEDVANCE – osvětlení a světelné technologie dneška

O značkách

Monika

LEDVANCE je jedním z předních světových výrobců osvětlení. Působí ve 140 zemích po celém světě. Značka LEDVANCE je dceřinou značkou firmy OSRAM.

LEDVANCE  se může opřít o 100 let historie, což upevňuje její pozici, coby předního výrobce světelných zdrojů a svítidel. Celosvětová značka LEDVANCE s pobočkami ve více než 50 zemích a podnikatelskými aktivitami ve více než 140 zemích má k dispozici vynikající přístup ke globálnímu trhu vystavěný na důvěryhodném a dlouhotrvajícím vztahu se zákazníky a silné distribuční síti.

Na základě zkušeností z výroby osvětlení, znalosti trendů a technologií je značka LEDVANCE schopna se přizpůsobovat měnícím se potřebám trhu a pružně reagovat na konkrétní požadavky jak přímých, tak nepřímých zákazníků.



LEDVANCE u nás v prodeji

Značka LEDVANCE nabízí jak interiérové, tak i venkovní osvětlení s LED technologií. 

Stropní interiérová svítidla nabízejí jednoduché moderní designy, které vkusně doplní každou místnost. Nemají tendenci strhávat pozornost na sebe, ale ohromí zástupem přídavných funkcí jako je stmívání, RBG formát svícení nebo SMART ovládání. 

Dominuje bílá barva těla v kombinaci s kovem a precizní německá kvalita technologie výroby.

Svítidla LEDVANCE disponují vysokou chromatičností, barva světla dosahuje k 6500 Kelvinům.

Venkovní osvětlení LEDVANCE uspokojí zahradními reflektory i nástěnnými svítidly nad vstupními dveřmi. Vysoká odolnost díky kovovým tělům poskytne dlouhou životnost a přidané chytré funkce potěší každého uživatele. Pro lepší splynutí s okolím jsou venkovní LEDVANCE svítidla nabízena především v šedých a tmavých barvách.

 

LEDVANCE to jsou také podlinková svítidla, LED pásky, zahradní lampy i orientační noční svítidla do zásuvek. Zároveň také široké spektrum inteligentních žárovek.

Rozsáhlé portfolio LED svítidel LEDVANCE nabízí ideální řešení v mnoha oblastech použití. Jsou v nižších nákladech na provoz a údržbu, účinné, snadno instalovatelné. Odolné výrobky v moderním provedení se hodí do domácností, kanceláří, průmyslových hal a industriálních provozů, parkovišť i zahrad. Stejně tak splňují vysoké hygienické požadavky pro využití třeba ve zdravotnictví.

Stačí si jen vybrat to pravé svítidlo LEDVANCE.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i