Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Lednový výprodej začíná právě teď!

Akce a Výprodeje

Lucie

Velký lednový výprodej přináší slevy až 70%! To si přece nemůžete nechat ujít! Nakupte na našem e-shopu a ušetřete peníze, které se Vám budou v průběhu roku jistě hodit.

Pod stromečkem na Vás čekala nejedna obálka a Vy přemýšlíte, co si pořídit? Nakupte u nás svítidla a proměňte finance na zářivé světlo domova. Teď je ta nejlepší doba, doba slev! 
 
VELKÝ LEDNOVÝ VÝPRODEJ právě startuje! Zboží je zlevněno až o bezkonkurenčních 70%! A je opravdu z čeho vybírat! Zlevněny jsou produkty ve všech kategoriích. Nezáleží tedy na tom, zda zakoupíte kuchyňské osvětlení nebo třeba osvětlení pro venkovní prostory, které neustále oddalujete, až budou peníze navíc. Teď je ta pravá doba! S námi se nákupy opravdu vyplatí.
 
Měli jste strach, že jste výprodej již propásli? Nebojte, začínáme právě teď! 
 
S nákupy však neotálejte, skladové zásoby mizí rychle a Vaše vysněné kousky by si mohl objednat někdo před Vámi. Uznejte, byla by to veliká škoda.
 
Užijte si nákupů plných slev a díky našim svítidlům si rozsviťte rok 2019! 
 
 
 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i