Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Kvalitní svítidla světového designu za české ceny

Aktuality a oznámení

Lucie

Designové osvětlení je dokonalým řešením třeba pro ty z vás, co mají rádi elegantní interiéry nebo se rádi zaměřují na detaily. Dříve bylo závěsné svítidlo pouhým zdrojem světla, ale dnes je již považováno za estetický doplněk místnosti. Naše nabídka zahrnuje opravdu široký sortiment designových lustrů i lamp.

Zajímavá svítidla umí interiér příjemně doplnit i ozvláštnit. Mohou být bohatě zdobená, v moderním či minimalistickém stylu. Ať tak nebo tak, stanou se zajímavým extravagantním prvkem poutajícím náležitou pozornost.

Pokud chcete, aby vaše osvětlení bylo uměleckým dílem, jste na správném místě! Moderní tvary, inovativní materiály a úžasné světelné efekty - to jsou záruky, které náš e-shop může nabídnout.

 

Najdete zde designové kousky, které budou perfektně ladit v obývacím pokoji, jídelně nebo ložnici. Jedná se o lustry jak pro minimalistické, tak pro výrazné avantgardní interiéry, jako jsou podkroví nebo prostorné pokoje se stylovým nábytkem.

Ať už mají být instalovaná svítidla dominantou jakéhokoliv interiéru, v každém případě by měla svým designem ladit s okolním prostředím, tvořit s vybavením pokoje harmonický celek a zároveň maximálně plnit svůj účel. Designové lustry jsou nejen zajímavou dekorativní výzdobou interiéru, ale především zdrojem světla. Při plánování osvětlení jídelny vezměte v úvahu nejen vzhled svítidel, ale také intenzitu a barevnou teplotu vyzařovaného světla.

 

Rustikální křišťál v designovém hávu

Křišťálová svítidla slaví svůj velký návrat a to jak v klasické podobě, tak v designově tvarových variantách s úspornými světelnými LED zdroji. Příjemné je to, že dříve byl křišťálový lustr doplňkem pouze paláců a zámků, dnes si takový lustr může pořídit téměř každý. Výhoda křišťálového lustru je nejen jeho nadčasovost, ale také to, že se hodí do bytů zařízených starožitným nábytkem, ale také do moderních interiérů v minimalistickém stylu.

 

Lampy v jedinečném designu

Designové závěsné lampy s překvapivými tvary dávají každému místu nádech čerstvosti a jedinečného charakteru. Tvoří punc luxusu a vkusného bydlení. Nepodobají se ničemu jinému, co lze v našich končinách spatřit a běžně koupit. Jsou to designové skvosty z ručně foukaného a tvarovaného skla. Designové lampy jsou určené především pro ty, co chtějí pro svůj interiér monumentální umělecké dílo, které v bytě vykouzlí atmosféru luxusu a přepychu. Designové lampy jsou svým způsobem originál, takže kupující může mít jistotu, že stejnou nebude mít široko daleko nikdo.

 

I vaše zahrada si zaslouží design

Zahrada patřící k domu je téměř samozřejmost. Nicméně fakt, že i zahradu můžeme doplnit o designová svítidla již tak běžný není. Nebojte se být nároční a zvolte zcela jiná svítidla technického vzhledu. Zahradní svítidla jsou navíc úsporná, tím pádem výrazně ušetříte na vydané energii. V zahradním designovém sortimentu neuděláte chybu se značkou Eglo nebo Philips.

 

Jsme si vědomi různých přání našich klientů, proto nabízíme různé typy osvětlení. Designová stropní svítidla, které jsou v naší kolekci, jsou ideální pro velké místnosti, zatímco klasické noční lampy jsou skvělé v ložnici. Doporučujeme každému, aby se zabýval výběrem osvětlením pro svůj domov. Spíše než kvantitu preferujte kvalitu.
  
Když minimalismus, tak precizní a nadčasové materiály. Kámen, dřevo, sklo, kov, vše zpracované s maximálním důrazem na jednoduchost v detailu. Namísto okázalé zdobnosti pravděpodobně zvolíte jeden barevně či tvarově výraznější, ale kvalitní kousek, který v čistém interiéru skvěle vynikne a dodá mu švih.
 

Nejmodernější technologie ve spojení s prémiovými materiály, jako je sklo, měď, mramor nebo chróm, vytvářejí dokonalý soulad. Díky funkční flexibilitě svítidel si z naší nabídky vybere každý. Designová stropní i nástěnná svítidla, stojací lampy, úsporné LED panely nebo závěsná svítidla dokonale zapadnou do interiéru a svým designem a pokročilou technologií splní očekávání i náročných klientů.

 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i