Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Immax NEO – to je chytrý bezdrátový systém osvětlení

Obývák a ložnice
Odpověděl:
LucieLucie

Odpověď:

Unikátní koncepce bezdrátového ovládání celé sítě domácích světelných zdrojů a ovládacích prvků Immax NEO spojuje výhody úsporných a spolehlivých osvětlovacích LED technologií s nejmodernějšími řídícími systémy.

Immax NEO využívá osvědčený systém ZigBee. ZigBee je open-source síť, která umožňuje vzájemnou komunikaci mezi větším množstvím chytrých zařízení sdílejících stejný komunikační prostor. Výhodou ZigBee je jeho otevřenost a tím i dostupnost pro další produkty a zařízení.

 

ZigBee propojuje jednotlivé přístroje v chytré domácnosti. V rámci šifrované komunikace dokáže propojit zařízení různých výrobců při zachování jejich vzájemné kompatibility a pohodlného ovládání.

 

Inteligentní domácnost Immax NEO

Základem celého systému je inteligentní centrála Immax NEO. Ta umožňuje komunikaci mezi vaším telefonem, tabletem nebo dálkovým ovladačem Immax NEO s každou jednotlivou žárovkou, skupinami žárovek nebo všemi žárovkami dohromady. K jedné centrále lze připojit třeba až sto chytrých žárovek či chytrých ovládacích prvků. A nejen to. Centrálu je možné připojit k internetu prostřednictvím vaší domácí Wi-Fi sítě a pak lze osvětlení domova ovládat na dálku z libovolného místa na světě.

Systém chytrého řízení osvětlení a zabezpečení Immax NEO je univerzální SMART řešení připravené na budoucnost i s ní spojené rozšiřování chytré domácnosti. 

 

Bezpečnost s Immax NEO

Jedním klikem nastavíte zamknutí dveří, nastavíte alarm, popřípadě zatáhnete žaluzie. Základní sada Immax NEO SMART SECURITY KIT obsahuje jeden pohybový senzor, dvě magnetická čidla na okna a dveře, kódovací klávesnici a Immax NEO SMART klíčenku.

Samozřejmostí je přítomnost centrály celého systému NEO SMART BRIDGE + ALARM, který všechny senzory propojuje, řídí a umožňuje libovolné rozšiřování systému, stejně jako spojení s aplikací v telefonu pro kontrolu a ovládání na dálku.

 

Jaká jsou svítidla Immax NEO

Efektní, užitečná, designová i praktická. Stačí si jen vybrat. S NEO SMART BRIDGE máte zajištěné všechny funkce možnosti svícení. Ráno osvětlení bíle pro snadné vstávání, večer naopak tlumené a teplé pro klidnou přípravu ke spánku.

 

A co víc?

Žádejte si třeba Immax NEO LED pásky, stolní lampy, ale i stropní panely. Jen pamatujte, pokud užíváte Immax NEO bez SMART BRIDGE, máte k dispozici omezené funkce. Stmívání, změna barvy, ale i změny režimů vám budou zapovězeny. Pouze se SMART BRIDGE + ALARM máte otevřené dveře k rozšířeným možnostem i k dalším funkcím kontrolovaných prostřednictvím mobilní aplikace.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i