Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Chytré akvarijní osvětlení IMMAX

Chytré akvarijní osvětlení Immax Neo
Aktuality a oznámení

Inteligentní LED akvarijní osvětlení IMMAX. Převratná novinka, která vám zajistí neustálý dohled nad nezbytnými potřebami akvarijního ekosystému.

LED technologie se promítá i do akvaristiky. Mezi chovateli je čím dál více oblíbená, protože přináší prakticky samé výhody. 

  1. Šetří energii a přitom vydává intenzivní světlo podobné dennímu. 
  2. Má dlouhou životnost a minimální údržbu. 
  3. Nevytváří teplo, které by ovlivňovalo parametry vody v akváriu. 

A co víc, LED technologie je dobře kombinovatelná s dalšími SMART funkcemi, které z ní v celku vytvoří kvalitní chytré osvětlení vhodné do systému chytré domácnosti.

Akvarijní rostliny v péči chytrého osvětlení 

Představte si chytré osvětlení akvária, které věnuje mimořádnou péči akvarijním rostlinám. Svítidlo bude reagovat na naše dálkové nastavení a rostlinám poskytovat vše, co potřebují. Automatizace vytvoří optimální rozvrh, kdy květiny zaplaví vytoužené světlo a kdy budou odpočívat. V případě zamračeného počasí, přidá na intenzitě svitu. Reflektuje denní intenzitu světla a přenáší ji na vodní společenství a to včetně měsíčního svitu, které se dynamicky mění dle fází Měsíce.

IMMAX NEO LITE chytré osvětlení

To je svítidlo, které nám pomáhá vytvořit opravdu reálné podmínky volné přírody. Disponuje mnoha speciálními funkcemi. Díky propojení s multi senzorem se řídí dle reálné venkovní situace. Ideální funkce mimo jiné také pro botaniky a pěstitele pokojových rostlin. Rostlinám z rovníku zajistí kvalitní životní podmínky i v našem zimním období s krátkými dny.
Akvarijní osvětlení IMMAX NEO LITE je vybaveno i dalšími přednastavenými funkcemi jako je Lightning –program imitující světlo při bouřce, Cloudy – napodobující světlo v zamračeném počasí, nebo Lunar, který nabídne měsíční svit. Díky propojení s chytrým telefonem získáte kompletní barevné spektrum. Jednotlivé odstíny je možné měnit dle potřeby, a to z jakéhokoliv místa na světě. Zároveň je možné sledovat spotřebu lampy a mít přehled o výdajích za elektřinu.


Technikálie IMMAX NEO LITE

Svítidlo komunikace pomocí aplikace IMMAX NEO PRO běžící na platformě TUYA, kompatibilní s iOS, Android. Kvalitní zpracování a inovativní LED technologie zaručuje až 30 tisíc hodin nepřerušeného provozu. Moderní WRGB čipy poskytují rostlinám kompletní barevné spektrum, s chromatičností až 7000K. Světelný tok čítá až 16800lm. Svítidlo IMMAX NEO LITE je k dispozici ve třech délkách, vhodné pro akvária šířek od 30 do 105 cm.


Inteligentní LED svítidlo IMMAX NEO LITE bylo vytvořeno, aby co nejvíce odpovídalo přírodnímu osvětlení, což ocení nejen rostliny v akváriu i domácnosti.


 

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i