Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Buďme hrdí na svítidla z Česka, radujme se z české svítivé krásy

Aktuality a oznámení

Lucie

Co je naše národní krása? To, co sami stvoříme, to - co vyrobí naše zlaté české ruce. Co je naším zlatem? Přeci křištál a vyhlášené bohemské a bohemistické sklářství. Sklo a brus jsou naším pokladem, známým napříč světem. A jdou-li ruku v ruce s českým zpracováním, získáváme poklady.

I naše výroba svídítel si zaslouží aplaus. Zvlášť ta, která honosí český um. Určitě taková, která vzniká díky jemné práci českých sklářů a brusičů. Věřte, že ne vše krásné musí nezbytně vzniknout zahraničí.
 
 
 

Skvostná jemnost české produkce lustrů 

Tradice a hlavně zkušenost dala vzniknout značce ArtCrystal. Je právě oslavou češství. Ryze česká jablonecká výroba dává vyniknout 
zámeckým renesančním i barokním křišťálovým skvostům,velkolepým lustrům i moderním, nástěnným lampám s nádechem historických časů.
 
 
Lustry jsou ověšeny prvotřídními křišťálovými ověsy nejvyšší kvality, které jsou vyráběny na nejmodernějších brousicích strojích. Svítidla tak dosahují při rozsvícení mimořádně vysokého lesku, když rozklad světelného spektra přes křišťálové ověsy násobí sílu žárovek.  
 
Česká republika je celosvětově vyhlášená kvalitou ručního brusířství. To se také promítá do výroby svítidel ArtCrystal. Ruční brus je doménou ověsů lustrů. Pro špičkové modely lustrů jsou využívány broušené ověsy s vysokým obsahem olova Strass Swarovski® a bezolovnaté ověsy Spectra Swarovski® . Už jen pojem Swarovski, nesoucí odkaz Česka, dává punc luxusu, který si ale může dovolit každý z nás. 
 
 
 
Na oslavu vlastenectví ve sváteční den je možné se potěšit a dopřát si český luxus. Ten, který nás zviditelňuje po celém světě. Neváhejte proto a udělejte si radost. Oslavte svátek České republiky po svém. Oceňte práci zlatých českých designérů a sami sebe novým českým kouskem do bytu.  
 
 
 
 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i