Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vybavte se na letní kempování

Magazín

Blíží se čas dovolených, výletů do přírody a stanování. Co si zabalit a na co myslet ještě dříve, než se vydáte pod stan?

Jak vybrat svítilnu

Vybrat svitilnu není žádná legrace. Je snadné ztratit se ve všech těch lumenech, metrech dosvitu a hodinách výdrže. Kolik diod potřebujete? K čemu je červené světlo? Je nutné mít indikátor nabití baterie? Pokud se chcete o výběru svítilny dozvědět něco víc, máme pro vás připraveného malého průvodce výběrem prázdninové svítilny.

Když vybíráte svítilnu, je třeba si odpovědět na dvě základní otázky:

  • Kolik jsme do svítilny ochotni investovat?
  • Na co ji chceme používat?


Při cestách přírodou využijete spíše klasickou baterku do ruky, při stanování a táboření je pak vhodnější LED lucerna, kterou můžete zavěsit nebo postavit na vhodné místo. Vybírat můžete také dle značky. Je libo Philips, Varta nebo Grundig?



Pokud víte, jaké světlo potřebujete, pak si z nabídky těch outdoorových vyberete snadno. Ideálním pomocníkem dokáže být i čelovka. Uvolňuje ruce a zároveň svítí, tam kam se díváte. Skvělý pomocník při večerním shánění dřeva na táborák.


Další pomocníci pro stanování

Je li do kempovacích chatek zavedená elektřina, stane se nezbytným pomocníkem elektrický vařič. Zároveň se může hodit odpuzovač hmyzu. Lapače hmyzu využijete při večerním posezení, a mohou být jak elektrické lapače spojené s vábící svítilnou, případně s vonící vložkou, která je pro hmyz neodolatelná.

A určitě nelze zapomenout na power banku. V dnešní mobilní době je to nepostradatelný pomocník pro případ, kdy se dostanete do nesnází a vybitý telefon vám nedovolí si zavolat pro pomoc.


Letní kempování bez elektřiny

Pod stanem v přírodě budete těžko využívat elektrických spotřebičů, proto nezapomeňte dostatečné množství baterií do svítilen. Vždy si předem nezapomeňte zjistit, jaké to jsou.  Není nic nepříjemnějšího, když na místě zjistíte, že vaše svítilna potřebuje tužkové a nikoli mikrotužkové AAA baterky nebo monočlánky.

Ať již putujete za dobrodružstvím nebo do kempu, na naše výrobky pro kempování se můžete spolehnout.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i