Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svítidla pro váš byznys

Magazín

Lucie

Ať už jste architekt, švadlenka nebo majitel skladu, neobejdete se nikdy bez kvalitního osvětlení.

Návrhy staveb, ani sukni neuděláte v šeru a také správné zboží nevyskladníte, pokud neuvidíte, kde v regálu se nachází. Představme si svítidla, bez kterých se v práci prostě neobejdeme.

Svítidla pro váš byznys

Připravujete svou prodejnu vybraného sortimentu, prestižní značku umístíte na strategické místo, ale pořád to není ono? Nezapomněli jste na osvětlení?  Nikoli standardní stropní osvětlení plochy v podobě lustrů nebo jiných stropních svítidel. Jde přímo o samotné osvětlení prémiového zboží. Skvěle k tomu poslouží instalovaná bodová svítidla.

Ani recepce či informační ostrůvek firmy by neměl zůstat opominutý. Ideálními pomocníky jsou v tomto případě LED pásky. Vhodnou instalací udělají obrovskou službu. Mohou být instalované tak, aby nebyly vidět, ale jejich světlo kvalitně podsvítilo logo nebo recepční pult.

Jednoznačně platí, že neosvětlujeme prostor proto, aby nebyla tma, ale hrajeme si se světelnými prvky tak, abychom lákali zákazníky a prodali co nejvíce. Určitě zde budou na místě i bodová světla s pohybovými čidly, které zareagují, když se zákazník nachází v blízkosti konkrétního prodejního stojanu.

Osvětlení výrobních prostor

Vhodné průmyslové osvětlení by mělo být odpovídající kvalitě přizpůsobené účelu svítidel. Dnešní normy definující požadované parametry osvětlení používané v průmyslu, které umožňují pohodlnou práci. Dříve bylo osvětlení především ve znamení zářivkových trubic, které po určité době užívání nepříjemně poblikávali a rušily zvukovým projevem.

Novodobá svítidla pro průmyslové použití splňují náročné požadavky spotřebitelů a rozhodně již nehrozí dříve zmíněný nešvar. Naše nabídka e-shopu zahrnuje průmyslové osvětlení, které pomocí LED technologie zaručuje světlo správné intenzity a rozložení světla přizpůsobeného místnostem. Zároveň svítidla nabízejí i širokospektrou barevnost svícení a také snadnou instalaci a hlavně levný provoz.


Průmyslová svítidla doporučujeme jak pro vnitřní použití, ideálně vhodná jako osvětlení velkých výrobních hal nebo skladů, tak i do exteriéru, kde jsou vhodnější verzí LED reflektory.  Ty zajistí světelný komfort vozovému parku u autodílny či parkovišti technických strojů na staveništi.


Osvětlení pracovišť se zvýšenou hygienickou potřebou

Ať už se jedná o nemocnici, stomatologickou ordinaci nebo domov pro seniory, všude platí, že dobré světlo je nenahraditelné. Pro lékaře při zákrocích. Pro zdravotnický personál při práci. Pro seniory, kteří díky němu vidí lépe. Pro pacienty během léčby. Pro obnovení duševní svěžesti. Pro vyvážený rytmus střídání dne a noci. Pro dobrou náladu. Dobré světlo je pro život nezbytné.

Osvětlení musí být dobře a rychle ovladatelné. Stejně tak nesmí oslňovat a rušit. Ideálními společníky jsou v tomto případě LED panely, které splňují jak světelný komfort, tak jsou i bezúdržbové. 


Práce z domácí kanceláře

I toto prostředí není dobré podcenit. Záleží vždy na charakteru práce, ale určitě nepostačí grafikům či architektům domácí dětská lampička. Také manikérka vyžaduje výkonné lampy bez barevných světelných tónů.  

Architektům se bude lépe navrhovat a přemýšlet při vintage lampě a rýsovat a kreslit s kvalitní stolní lampou. Manikérce přijde vhod spíše výkonná lampa s kloubem, díky kterému si nasměruje svícení přesně na potřebné místo.

 

Stačí si jen vybrat. Náš e-shop Rent.cz nabízí široké spektrum svítidel pro všechny profese i pracovní prostory. A pokud jste elektrikář, který má na starosti instalaci osvětlení, pak si u nás vyberete i mnoho elektro a náhradních dílů potřebných k instalaci.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 112(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i